آیا شما هم می خواهید فایل های PDF را در سایت خود آپلود کنید؟ نگران نباشید! امکان آپلود فایل PDF در وردپرس به راحتی فراهم شده است تا بتوانید آن ها را برای نمایش و دانلود آماده کنید. در این مقاله قصد داریم نحوه گذاشتن فایل PDF در وردپرس را به شما نشان دهیم.
آپلود فایل PDF در پست ها و صفحات وردپرس
این روش بسیار ساده تر از روش های دیگر است و بدون نیاز به نصب پلاگین در سایت وردپرسی شما ، کار می کند. اولین گام ، ویرایش کردن پست یا صفحه ای است که قصد دارید در آن فایل PDF آپلود کنید. در صفحه ویرایشگر پست ، باید روی دکمه “افزودن پرونده چند رسانه ای” ( Add Media ) کلیک کنید.
با این کار ، پنجره آپلود فایل در سایت وردپرسی نمایش داده می شود.
سپس باید روی دکمه “گزینش پرونده ها” ( Select Files ) کلیک کنید تا بتوانید فایل پی دی افی که قصد دارید آپلود کنید، را انتخاب کنید.
حال وردپرس ، فایل PDF موردنظر را در وب سایت شما آپلود می کند. پس از این که آپلود به طور کامل انجام شود، می توانید تصویر کوچکی ( بندانگشتی ) از فایل PDF خود را به صورت پیش نمایش مشاهده کنید. در ستون سمت چپ می توانید عنوان، توضیح زیر عکس و توضیحاتی برای فایل خود ارائه کنید. همچنین می توانید انتخاب کنید که این فایل چگونه لینک شود. به صورت پیش فرض، به فایل PDF خودش لینک می شود. می توانید حالت پیش فرض آن را به صفحه پوسته پیوست ها تغییر دهید ، که این صفحه پیش نمایشی از تصاویر بندانگشتی از اولین صفحه از فایل PDF شما را نشان می دهد.
به منظور افزودن فایل PDF به یک پست ، روی دکمه “گذاشتن در نوشته” ( Insert into post ) کلیک کنید. اکنون پنجره آپلود رسانه ناپدید می شود و شما می توانید لینک دانلود فایل PDF را در ویرایشگر پست خود مشاهده کنید. شما می توانید همچنان ویرایش پست خود را ادامه دهید یا این که آن را منتشر کنید.
به همین سادگی! شما توانسته اید یک فایل PDF را با موفقیت آپلود کرده و آن را در یک پست سایت وردپرس اضافه کنید. اکنون می توانید برای مشاهده این تغییرات، از سایت خود بازدید کنید.
افزونه نمایش فایل PDF در وردپرس
این روش با استفاده از یک پلاگین وردپرسی ، به شما اجازه می دهد فایل PDF را درون پست یا صفحه وب سایت وردپرسی خود نمایش دهید. اولین کاری که باید انجام دهید ، نصب و فعالسازی پلاگین Google Doc Embedder است . برای کسب جزئیات بیشتر ، پیشنهاد می کنیم راهنمای گام به گام نحوه نصب پلاگین وردپرس را مشاهده بفرمایید. پس از فعالسازی ، به منظور پیکربندی تنظیمات پلاگین باید به قسمت تنظیمات » تنظیمات GDE مراجعه کنید.
در اینجا شما می توانید زبان ، ارتفاع و عرض محل نمایش و همچنین یکسری تنظیمات دیگر را مشخص کنید. گزینه های پیش فرض موجود برای اکثر وبسایت ها به خوبی کار می کنند، اما این امکان برای شما فراهم شده که آن ها را بررسی کرده و در صورت نیاز تغییر دهید. بعد باید به پست یا صفحه ای بروید که قصد دارید فایل PDF را در آنجا قرار دهید. به منظور آپلود فایل PDF مدنظرتان باید در صفحه ویرایش پست ، روی دکمه “افزودن پرونده چند رسانه ای” (Add Media) کلیک کنید. پس از آپلود فایل، باید ادرس فایل خود را کپی کنید و پنجره آپلود رسانه را بدون کار خاصی ببندید.
حال باید در ویرایشگر پست وردپرسی خود ، روی آیکون Google Docs Embedder کلیک کنید.
حال پنجره ای باز می شود که می توانید در آن آدرس فایل PDF خود را که پیش تر کپی کرده بودید ، جایگذاری کرده و روی دکمه “گذاشتن” (Insert) کلیک کنید.
اکنون می توانید کد کوتاه اضافه شده به ویرایشگر پست وردپرسی خود را مشاهده کنید. می توانید به ویرایش پست خود ادامه دهید یا این که آن را منتشر کنید. برای مشاهده فایل PDF ای که در پست وردپرس شما تعبیه شده است، از وبسایت خود بازدید کنید.
با پلاگین Google Doc Embedder می توانید انواع دیگر اسناد را نیز در پست ها و صفحات سایت وردپرسی خود قرار دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر، پیشنهاد می کنیم راهنمای گام به گام نحوه قراردادن فایل های PDF، اکسل و انواع دیگر فایل ها را در سایت وردپرسی خود مطالعه کنید. امیدوارم این مقاله بتواند در آموزش نحوه آپلود فایل PDF در وردپرس ، برای شما مفید باشد. همچنین ممکن است مایل باشید فهرست 9 مورد از بهترین پلاگین های PDF برای وردپرس را مشاهده کنید. اگر این مقاله مورد پسند و رضایت شما واقع شده، لطفا برای مشاهده سایر آموزش های سایت خوب به صفحه آموزش های رایگان مراجعه کنید. همچنین می توانید ما را در شبکه های اینستاگرام و گوگل+ نیز دنبال کنید.
منبع: wpbeginner.com
13 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
بسیار عالی و کاربردی بود ممنون
تشکر از لطف شما 🙂
ممنون خیلی خوب بود
موفق باشید 😉
بسیار عالی و کاربردی بود سپاسگزارم
بسیار ممنون از توضیحات خوب شما، آقای مهندس میشه بدونیم چطور میشه فایل پی دی اف رو در تب توضیحات تکمیلی در صفحه محصول اضافه کرد ؟
قربان شما جناب راه نورد. این کار تا حدی بستگی به قالب شما داره. اما به طور کلی میشه از افزونه ای استفاده کرد که قابلیت short code داشته باشه و کد مورد نظر رو در قسمت توضیحات تکمیلی استفاده کرد 🙂
آقا ممنون
موفق باشید 🙂
سلام
از کجا بفهمیم در سایت ورد پرسیمان چند بار فایل PDF دانلود شده است؟
سخت شد :)) فکر میکنم برای این کار افزونه وجود داشته باشه
سلام محدودیت 2 مگابایت رو چطور میشه برداشت؟ الان همه فایل ها بالاتر از 2 مگ هستن به همین دلیل نمیشه آگلود کرد در وردپرس لطفا راهنمایی کنین
سلام ، برای حل این مشکل کافیه وارد هاست بشید و کدهای زیر رو به فایل htaccess اضافه کنید:
php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 128M
php_value memory_limit 256M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300