در مطلب قبلی که در زمینه طراحی سایت حرفه ای منتشر شد توضیح دادیم CDN چیست و چرا باید از آن استفاده کنید؟ در این مطلب به معرفی 7 مورد از بهترین CDN های وردپرس می پردازیم که می توانید با استفاده از آنها سرعت و عملکرد وب سایتتان را بهبود بخشیده و رتبه بهتری کسب کنید.
آیا می دانید صفحاتی که سرعت بارگذاری پایینی دارند امتیاز کمتری در موتورهای جستجو (سئو) می گیرند؟ سرعت بارگذاری صفحه از فاکتورهای رسمی سئو می باشد و اگر سایت شما در 3 ثانیه نمایش داده نمی شود باید بلافاصله روی آن کار کنید. لازم است زمان بارگذاری سایت را هم در موبایل و هم در دسکتاپ بهینه کنید. برای رسیدن به این هدف ، در کنار فاکتورهای پایه مثل انتخاب هاست خوب ، تنظیمات کش و برخی موارد دیگر ، شبکه توزیع محتوا یا همان CDN نیز نقش اساسی در افزایش سرعت سایت های وردپرسی ایفا می کند.
اگر در مورد CDN چیزی نمی دانید ، توصیه می کنیم ابتدا مطلبی با عنوان “CDN چیست؟” را که قبلا در قسمت آموزش طراحی سایت حرفه ای منتشر کرده ایم مطالعه کنید.
مطالعه کردید؟ بسیار عالی. اکنون که می دانید شبکه توزیع محتوا چیست و چرا باید از آن استفاده کنید ، بیایید ببینیم بهترین CDN های وردپرس در سال 2017 کدام ها هستند.
بهترین CDN های وردپرس برای سریع تر کردن سایت های وردپرسی
1- MaxCDN
MaxCDN یکی از محبوب ترین CDN های وردپرس است و توسط بسیاری از سایت های وردپرسی مشهور استفاده شده است. MaxCDN پلن های متفاوتی را به کاربرانی که انتخابش می کنند ارائه می دهد. اگر شما از افزونه WP Fastest Cache استفاده می کنید خبر خوب این است که این افزونه با MaxCDN کاملا هماهنگ است. فقط لازم است CDN را فعال کنید و اطلاعات مربوطه را وارد کنید.
این CDN سرورهای مختلفی دارد که در شهرهای مختلف آمریکا و اروپا و مکان های دیگری مثل سنگاپور ، سیدنی ، توکیو ، هنگ کنگ ، سائوپائولو و غیره قرار گرفته اند. همچنین کنترل پنل قدرتمند آن به شما اجازه می دهد گزینه های مختلف کش برای سایتتان را کنترل کنید.
در حالی که ارزان ترین پلن آن از ماهی 9 دلار در ازای 100 گیگابایت شروع می شود ، شما می توانید با ایجاد اکانت رایگان ابتدا آن را تست کنید. اکانت رایگان دارای پهنای باند نامحدود ، پشتیبانی سریع و همه قابلیت های اکانت تجاری است. اگر شما قصد دارید از یک سرویس CDN برای سایت وردپرسیتان استفاده کنید ، این ایده آل ترین گزینه است. یک نکته مهم برای آنهایی که به سئو اهمیت می دهند ، قابلیت کانونی MaxCDN است که اطمینان می دهد سئوی شما در بهترین وضعیت باقی بماند.
2- KeyCDN
دومین مورد از بهترین CDN های وردپرس KeyCDN است. این سرویس ، تمام پلتفرم های مشهور مثل دروپال ، vBulleting و Xenforo را پشتیبانی می کند. وقتی قرار باشد آن را برای وردپرس استفاده کنید ، امکانات مختلفی مثل امکان استفاده از افزونه های WP Super Cache ، w3 Total Cache و Zencache را در اختیار شما قرار می دهد. اگر امنیت یکی از اولویت های شماست ، خوشحال خواهید شد اگر بدانید KeyCDN امکان استفاده از گواهینامه SSL را به صورت رایگان به شما می دهد.
برخی از مزیت های KeyCDN :
- 30 روز ارائه سرویس رایگان بدون نیاز به کارت اعتباری
- اعتبار رایگان به ارزش 25 گیگابایت ترافیک
- 5 منطقه رایگان (محل قرار گیری سرورها) و به ازای هر منطقه اضافه تنها 1 دلار
- تحویل آنی اکانت
3- CloudFlare
CloudFlare بیشترین CDN استفاده شده برای وردپرس است. این سرویس هوشمند CDN با بهینه سازی سیستم نمایش صفحه ، سایت شما را فوق العاده سریع می کند. همچنین از آنجایی که CloudFlare تهدیدات مشکوک را بلاک کرده و دسترسی کاربران خرابکار را نیز محدود می کند ، باعث امنیت بیشتر وب سایت شما می شود. همچنین قابلیت منحصر به فرد “Rocket Loader” به شما اطمینان می دهد که میزان مصرف کانکشن ها و برنامه های واسط به درستی بهینه شده اند.
شما می توانید از امکانات پایه CloudFlare به صورت رایگان لذت ببرید و فقط لازم است برای استفاده از قابلیت های اضافه مثل بهینه سازی موبایل ، پشتیبانی سریع ، فایروال تحت وب ، دسترسی چند کاربره و غیره هزینه پرداخت کنید. برخلاف CDN های دیگر ، CloudFlare برای مصرف پهنای باند هزینه ای دریافت نمی کند. سرویس رایگان همچنین از گواهینامه SSL نیز پشتیبانی می کند. در ضمن اگر بخواهید به هر دلیلی این CDN را غیر فعال کنید قادرید تنها با یک کلیک این کار را انجام دهید.
4- Rackspace
با سرورهای قابل اعتماد برای فایل های شما ، Rackspace نیز در لیست بهترین CDN های وردپرس جای می گیرد. زمانی که از این CDN استفاده می کنید آزادید فایل های حجیم تر مثل فیلم های HD ، ویدیو ها یا بکاپ سایت ها را در چندین قسمت آپلود کرده و به صورت یکجا دانلود کنید. از آنجایی که Rackspace زمان آپ تایم 99.9% را تضمین می کند ، شما می توانید خاطرجمع باشید که فایل هایتان همیشه در دسترس کاربران قرار دارد. این CDN همچنین ادعا می کند که فایل ها را در سه مکان مختلف ذخیره می کند و سرورهایش با 2 سیستم برق ، تغذیه می شوند.
Rackspace دارای دیتاسنتر در تمام شهرهای اصلی مثل شیکاگو ، دالاس ، ویرجینای شمالی ، لندن ، هنگ کنگ و سیدنی است. بنابراین بازدیدکنندگان سایت شما همیشه می توانند اطلاعات را از نزدیک ترین مکان دریافت کنند. تعرفه های این CDN ماهانه از 0.1 دلار به ازای هر گیگابایت شروع می شود و علاوه بر این پلن های مختلفی برای کاربران مختلف دارد.
5- CacheFly
پنجمین مورد از بهترین CDN های وردپرس توسط برندهای بزرگی مثل مایکروسافت ، ال جی ، توییت ، تویوتا ، ادوبی تأیید شده است. CacheFly یک CDN ایمن و فوق العاده سریع برای وردپرس است. با بیش از 40 دیتاسنتر که در سراسر جهان پخش شده اند ، CacheFly قادر است محتوای وب سایت شما را به سرعت تحویل کاربران دهد.
کنترل پنل پویای این CDN به شما اجازه می دهد کاملا در جریان تحلیل های مصرف وب سایتتان قرار بگیرید. در کنار این گزارش ها ، می توانید گزارش های ذخیره شده را نیز مشاهده کنید و گزارش های خودکار را زمان بندی کنید تا در هر زمانی که خواستید ارسال شوند. با استفاده از تکنولوژی فشرده سازی Gzip ، CacheFly سرعت شبکه توزیع محتوا را افزایش می دهد و در مصرف پهنای باند شما صرفه جویی می کند.
تعرفه ای این CDN از ماهانه 99 دلار به ازای 256 گیگابایت شروع می شود ، و 3 پلن متفاوت دیگر نیز وجود دارد. همچنین در صورتی که بخواهید پلن خاص خود را سفارش دهید ابزاری وجود دارد که هزینه را بر اساس نیازهای شما محاسبه می کند. در ضمن قبل از اینکه از هر پلنی استفاده کنید می توانید آن را برای 30 روز به صورت رایگان امتحان کنید.
6- Incapsula
Incapsula که در رتبه ششم بهترین CDN های وردپرس قرار گرفته ، نامی آشنا در دنیای شبکه های توزیع محتواست. با وجود دیتاسنترهای پر ظرفیتی که در سرار دنیا قرار گرفته اند ، Incapsula این توانایی را دارد که سرویس های فوق العاده سریعی را برای نیازهای مختلف مثل فروشگاه های آنلاین یا سایت های ویدئویی ارائه دهد.
محبوبیت این CDN خصوصا برای امنیت سطح سازمانی آن است. در کنار فایروال بسیار خوب ، سیستم امنیتی شامل حفاظت در برابر حملات DDos و قابلیت تنظیم کننده لود نیز می شود. این CDN می تواند تنها با تغییر تنظیمات DNS ، فعال یا غیرفعال شود. Incapsula پنل مدیریت بسیار قدرتمندی به کاربران ارائه می کند. این پنل به شما اجازه می دهد ترافیک ، عملکرد و جنبه های امنیتی وب سایتتان را در هر زمان که مایل بودید مشاهده کنید. همچنین به لاگی که حاوی جزئیات فعالیتهاست دسترسی خواهید داشت.
این امکان وجود دارد که از پلن پایه به صورت رایگان در وب سایت های شخصی و ساده استفاده کنید و اگر بخواهید قابلیت های امنیتی را ارتقا دهید باید پلن های تجاری را تهیه کنید.
7- CDN77
آخرین مورد از بهترین CDN های وردپرس با وجود اینکه تازه کار است اما به سرعت تبدیل به نام محبوبی در نیای CDN ها شد. با رویکرد مشتری محور و منصفانه و سیاست های شفاف ، CDN77 پیشرفت بزرگی در زمان بارگذاری سایت شما ایجاد می کند. پیکربندی این CDN بسیار ساده است و شما می توانید طی مراحل بسیار ساده ای آن را راه اندازی کنید. همین که نصب و راه اندازی کامل شد می توانید از هر جایی کنترل پنل را مدیریت کنید. همچنین در صورتی که از افزونه W3 Total Cache استفاده می کنید می توانید آن را به CDN77 متصل کنید.
با 27 دیتاسنتری که در 23 کشور مستقر شده اند ، CDN77 این اطمینان را به شما می دهد که وب سایتتان در سریع ترین حالت ممکن نمایش داده خواهد شد. اگر بخواهید این CDN را امتحان کنید می توانید ابتدا از اکانت 14 روزه رایگان استفاده کنید و سپس اکانت پریمیوم را تهیه کنید.
شما از کدام CDN وردپرسی استفاده می کنید؟
در حالی که وب سایت ها عادت کرده اند تنها به یک سرور (همان سرور اصلی هاستینگ) متکی باشند ، CDN ها این سناریو را برای همیشه تغییر داده اند. با استفاده از یک CDN قابل اطمینان ، می توانید مطمئن باشید که بازدیدکنندگان سایتتان از وب سایتی با سرعت بالاتر و عملکرد بهتر ، لذت می برند.
شما قصد دارید از کدام CDN برای وب سایت وردپرسیتان استفاده کنید؟ همچنین اگر از CDN خاصی استفاده می کنید لطفا تجربیاتتان را با دیگران در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.
منبع: shoutmeloud.com
6 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
CloudFlare رو استفاده ميكنم خيلي خوبه فقط تنها بايد بگم عدم پشتياني ssl براي دامنه هاي ir و اينكه تمامي محتوا در از كلود لود نشده و فقط منابع همومي مانند css js html سايت از آنجا معمولا لود ميشود ، شايد در طرح رايگانش اينطور باشه
درسته. متأسفانه دامنه های ir با محدودیت مواجه هستن. در مورد پلن های cloudflare هم قطعا در پلن های پولی امکانات بیشتری ارائه میشه از جمله فشرده سازی ویژه که منجر به افزایش سرعت سایت میشه
سلام
من از cloudflare استفاده میکنم و راضیم
سلام ممنون از انتقال تجربتون 🙂
دوست عزیز کلودفلیر ssl رو برای دامین های ایران پشتیبانی نمیکنه. اصلاح کنید.
ممنون از تذکرتون اما من این مورد رو برای یکی از پروژه هام استفاده کردم و مشکلی نداشت!