با ترافیک کم وبسایت خود مشکل دارید؟ خب ، اولین کاری که می توانید برای بهبود ترافیک طبیعی (ارگانیک) سایت خود انجام دهید ، کار کردن روی سئوی صفحات (On Page Seo) و سئوی کلی سایت است و یکی از مهم ترین نکات در این زمینه لینک سازی داخلی سایت است.
سایت خوب بیش از چند هزار بازدید صفحات به صورت ماهیانه دارد و 80% ترافیک ما ارگانیک (ترافیکی که در اثر تبلیغات نباشد) است. چنین آماری بدون وجود محتوای با کیفیت و سئوی حرفه ای امکان پذیر نبود. امروز ، در مورد یک عامل سئوی مهم که در بهبود کلی سئوی سایت شما و در نتیجه در بهبود رتبه ی طبیعی شما کمک بزرگی می کند ، خواهید آموخت.
لینک سازی داخلی یکی از عواملی است که توسط مالکان وبسایت ها و افرادی که محتوا را می نویسند نادیده گرفته می شود.
لینک سازی داخلی در سئو چیست؟
زمانی که از داخل پست یک سایت لینک هایی به پست های دیگر همان سایت داده می شوند ، به این کار لینک سازی داخلی می گویند. لینک های داخلی به موتورهای جستجو کمک می کنند به طور موثرتری درون صفحات سایت بخزند. علاوه بر این ، این لینک ها رفتن از یک صفحه به صفحه ی دیگر را نیز راحت تر می کنند.
اجازه دهید با یک مثال بیان کنیم:
فرض کنید یک صفحه ی اینترنتی دارید که حدود 10 بک لینک از دامنه های دیگر دریافت کرده است. حالا که صفحه در موتورهای جستجو رتبه ی بالایی گرفته است ، کاری که می توانید انجام دهید این است که از آن صفحه ی با رتبه ی بالا ، به دیگر صفحات وبسایت خود لینک بزنید و بنابراین به آن صفحات که هنوز از نظر بک لینک قوی نیستند ، اعتبار بدهید.
برای ایجاد یک وبسایت قوی ، باید اطمینان حاصل کنید که همه ی صفحات وبسایت های شما دارای لینک داخلی بوده و اینجاست که تکنیک لینک سازی داخلی وارد میدان می شود.
یک نمونه ی خوب از ساختار لینک سازی داخلی عالی و مستحکم سایت ویکی پدیا است و همه ی ما می دانیم رتبه ی ویکی پدیا در موتورهای جستجو چقدر بالا است.
حالا ، از آنجایی که در مورد لینک سازی داخلی چیزهایی فهمیدید ، وقت آن است که نکات و ترفندهای پیشرفته ی انجام درست این تکنیک را بیاموزید.
چگونه لینک سازی داخلی را شروع کنیم؟
قانون اصلی لینک سازی داخلی این است که صفحات باید از نظر محتوایی به هم مرتبط باشند. هر موقع امکان داشت ، از مزیت لینک های داخلی با استفاده از انکر تکست بهره ببرید.
- نمایش پست های مرتبط پس از پایان هر پست
- پست های محبوب در نوار کناری (ساید بار)…
دو مورد بالا برخی از آسان ترین روش ها برای افزودن لینک های داخلی به یک صفحه ی سایت می باشند. در اکوسیستم وردپرس ، می توانید از افزونه های وردپرسی برای لینک سازی داخلی سریع کمک بگیرید. در سایت خوب راهنمایی برای لینک سازی داخلی وجود دارد که یک نقطه ی آغاز خوب برای شماست. می توانید به ویکی پدیا به عنوان الگو نگاهی بیندازید و ببینید که در یک مقاله ی 1200 کلمه ای 7 الی 10 لینک داخلی اضافه شده است. تا زمانی که لینک های داخلی از نظر محتوا به هم مرتبط باشند و برای کاربران مفید واقع شوند ، هیچ محدودیتی برای آنها وجود ندارد.
من معمولا زمانی که در حال نوشتن یک قطعه محتوا هستم یا موقعی که اعتبار آن محتوا را می سنجم ، لینک های داخلی را اضافه می کنم. اگر برای وبسایت خود یک ویراستار دارید ، باید به او آموزش دهید تا در هنگام ویراستاری محتوا ، لینک های داخلی را به آنها اضافه کند.
اخیرا ، من افزونه سئوی خود را از ورژن رایگان Yoast به ورژن تجاری آن تغییر دادم و این ورژن یک ویژگی واقعا عالی به نام “لینک بندی داخلی Yoast” دارد که مقالات مرتبطی که یک فرد می تواند به داخل مقاله اش اضافه کند را توصیه می کند.
اگر قصد دارید به وبسایت خود که دارای بیش از 200 پست است لینک های داخلی اضافه کنید ، این افزونه زمان زیادی را برای شما صرفه جویی می کند.
اما پس پست های قدیمی چه می شوند؟
چگونه می توان صفحاتی را پیدا کرد که از صفحات دیگر به تعداد کم لینک گرفته اند و یا صفحاتی که داخل آنها به تعداد کافی از لینک های داخلی استفاده نکرده اید؟ در بخش بعدی ، نحوه ی شناسایی چنین صفحاتی را خواهید آموخت. وقتی این صفحات را شناسایی کردید ، می توانید ویراستاری آنها را آغاز کنید.
یافتن صفحات با لینک های داخلی ورودی یا خروجی کم
لینک های ورودی کم
بهترین روش برای آغاز بهبود بخشیدن به وضعیت لینک سازی داخلی ، شناسایی صفحاتی است که کمترین تعداد لینک های داخلی را دارا می باشند. هر صفحه باید حداقل 1 تا 2 لینک داخلی داشته باشد (که منبع آنها صفحات دیگر هستند). برای این منظور ، از ابزار بررسی سایت SEMRUSH کمک می گیریم. تا کنون بارها در مورد SEMRUSH صحبت شده است و این ابزار سئویی است که من سال هاست از آن استفاده می کنم. اگر از شما هم از مشترکین آن هستید ، پس از ویژگی آن برای یافتن صفحات با لینک های ورودی کم استفاده کنید یا می توانید بخش بعدی که در آن نحوه ی انجام کار با استفاده از افزونه ی سئوی Yoast را توضیح داده ام مطالعه نمایید.
کسانی که کارت اعتباری بین المللی داشته باشند می توانند ابزار SEMRUSH را به صورت کاملا رایگان به مدت 14 روز دریافت کنید.(این هدیه رایگان 300 دلار ارزش دارد).
- سایت خود را در قسمت Site Audit در داشبورد SEMRUSH وارد کنید
- یک بررسی سایت کامل انجام دهید (ورژن آزمایشی نیز اجازه ی انجام این کار را به شما می دهد)
روی issues کلیک کنید و در زیر بخش Notices آپشنی را مشاهده می کنید که نوشته است “X pages with only one or less incoming internal links” (تعداد صفحاتی که فقط 1 لینک داخلی و یا کمتر دارند).
روی آن که کلیک کنید لیست صفحاتی را می بینید که به توجه شما نیاز دارند.
علاوه بر اینکه از این قابلیت استفاده می کنید ، چند اقدام دیگر نیز انجام دهید:
بسیار خب ، حالا اجازه دهید به سراغ دیگر قسمت های این پازل برویم و صفحاتی که در آنها می توانید شروع به افزودن لینک های داخلی بیشتر کنید را شناسایی کنیم.
نحوه ی شناسایی صفحات با تعداد کم لینک های داخلی خروجی
برای این منظور ، از ورژن حرفه ای افزونه سئوی Yoast استفاده می کنیم. ورژن حرفه ای این افزونه به شما امکان شناسایی صفحات با لینک های داخلی ورودی کم را نیز می دهد (من وقتی داشتم این بخش را می نوشتم متوجه این موضوع شدم).
از بخش سئو » ابزارها ، روی دکمه شمارنده پیوند متن کلیک کنید و به قسمت ویراستاری پست ها در بخش ادمین سایتتان بروید ، در این بخش همه ی پست های وبلاگ شما لیست شده اند.
در اینجا ، دو ستون جدید می بینید که تعداد لینک های داخلی خروجی و تعداد لینک های داخلی ورودی به پست را نمایش می دهند. (برای درک بهتر تصویر زیر را مشاهده کنید).
در اینجا می توانید ستون ها را به صورت صعودی یا نزولی تعداد لینک ها مرتب کنید. به هر حال ، یک ویژگی که جایش در تعداد لینک های داخلی خالی است ، قابلیت دیدن پست هایی است که به آن مقاله لینک شده اند. اما می توانید این کار را با استفاده از یک افزونه ی وردپرسی دیگر به نام WP Ling status انجام دهیم که البته جزء افزونه های تجاری است و نیاز به پرداخت هزینه دارد. این افزونه احتمالا مدتی است که به روز رسانی نشده است.
برای وبسایت های وردپرسی می توانید مشکل را با استفاده از نسخه تجاری Yoast SEO سریعا شناسایی کنید. همه ی وبسایت های دیگری که با استفاده از وردپرس یا بلاگ اسپات ایجاد نشده اند باید برای یافتن چنین صفحاتی از SEMRUSH استفاده کنند.
وقتی چنین صفحاتی که تعداد کمی لینک های داخلی ورودی یا خروجی دارند را یافتید ، نصف کار شما انجام شده است. از اینجا به بعد ، باید روی به روز رسانی پست ها به منظور بهبود ساختار لینک سازی داخلی خود تمرکز کنید.
منبع: shoutmeloud.com