طراحی مجدد وبسایت می تواند برای کسب و کار یک عامل تعیین کننده و مهم باشد ، اما همچنین ممکن است منابع مالی و زمانی چشمگیری نیز نیاز داشته باشد ، بنابراین این یک تصمیم مهم است که نباید بدون فکر اتخاذ شود.
طول عمر متوسط یک وبسایت با طراحی خوب 3 الی 7 سال است ، اما فقط زمان نباید دلیل اصلی برای طراحی مجدد وبسایت باشد. این تصمیم باید بستگی کم به تمایلات فرد یا کسب و کار ، و بستگی بیشتری به میزان تعامل موثر مخاطبان شما با سایتتان داشته باشد. در زیر چند دلیل خوب برای در نظر گرفتن طراحی مجدد وبسایت و تشخیص اینکه آیا این کار برای شما ثمر و نتیجه ای دارد یا خیر مشاهده می کنید.
1- می خواهید وبسایتتان یک نمونه ی به روز و مدرن از برند و ارزش های شما باشد
داشتن یک وبسایت به روز ، پیغامی در بر دارد: اینکه شرکت شما سالم ، آینده نگر و آماده برای جذب مشتری های جدید است. شرکت های خوب ، خود را با شرایط سازگار کرده و به مرور زمان رشد می کنند ، وبسایت شما بهترین روش برای نمایش شخصیت کاری شما و کسب و کار شما است. اگر از عناصر طراحی مدرن وبسایت برای بیان داستان خود استفاده کنید ، احتمال اینکه بتوانید مخاطبان خود را درگیر کنید و تاثیر خوب و قوی ای بر آنها بگذارید خیلی بیشتر می شود.
مثال طراحی مجدد وبسایت:
یکی از کارفرمایان طراحی سایت قصد داشت وبسایت محصول محور خود را به یک فرمت مشاوره ای تبدیل کرده و بدینوسیله تخصص خود در مهندسی راه حل های گمرکی را به مخاطبانش نشان دهد. طراحی مجدد وبسایت آنها با یک ظاهر متناسب با هدفشان و پیام های ارزشی خیلی تاثیرگذار تر از این بود که فقط یک صفحه ی “مشاوره” جدید به وبسایت قبلی اضافه کنند.
2- می خواهید در بازار همچنان رقابتی عمل کنید
صنایع مختلف ، چرخه های عمر مختلفی برای وبسایت های خود دارند. یک وبسایت خرید و فروش باید طراحی خود را با جدیدترین و آخرین تمایلات و اهداف بازار سازگار کند تا بتواند برند خود را همچنان در بورس نگه داشته و با شرایط موجود سازگاری یابد. یک سایت تکنیکی تر ، تولیدی یا اشتراک گذاری اطلاعات ، برای تمایلات جدید می تواندکمی صبر کند ، تغییرات جدید بازار را مشاهده کند و تمرکز بیشتری روی عوامل طراحی مجدد وبسایت بکند.
وبسایت های رقیبان اصلی خود را بررسی کرده و آنها را با سایت خود مقایسه کنید. اگر شما یکی از سردمداران صنعت خود هستید ، اما آخرین شرکتی هستید که قصد کرده است سایت خود را به روز رسانی کند ، پس زمان طراحی مجدد برای شما فرا رسیده است. به مثال های بهتر و قابل اعتماد تری نیاز دارید؟ چندین وبسایت بازطراحی شده را در زیر میبینید:
(قبل و بعد از چپ به راست)
3- می خواهید استفاده و مسیریابی در سایت خود را برای کاربران تسهیل کنید
از دیدگاه یک کاربر به وبسایت خود نگاه کنید: بازه ی زمانی یک وبسایت برای تحت تاثیر قرار دادن کاربران 4 ثانیه است. این بدان معنا است که مسیریابی سایت شما باید به خوبی سازماندهی شده باشد و محتوای شما باید با استفاده از “دعوت به عمل”ها (CTA) به راحتی قابل درک باشند. با پرسیدن سوالات زیر از خود ، یک اسکن سریع از وضعیت سایتتان به عمل آورید:
- آیا می توانید سریع خدمات اصلی خود را به اطلاع کاربر برسانید؟
- آیا می توانید اطلاعاتی که به دنبال آن هستید را بیابید؟
- آیا می توانید به آسانی تشخیص دهید در کدام قسمت از سایت هستید و راحت متوجه شوید که به کجا می خواهید بروید؟
- وقتی در یک صفحه ی خدمات یا محصولات قرار دارید ، آیا یک “دعوت به عمل” واضح وجود دارد تا شما را به مرحله ی بعدی هدایت کند؟
- آیا می توانید از طریق تبلت یا گوشی های هوشمند به آسانی از سایت استفاده کنید؟
اگر متوجه شدید که در سایت سرگردان شده اید و فرآیند یافتن اطلاعاتی که به دنبال آنها هستید بیشتر از چند ثانیه طول می کشد ، پس شاید لازم باشد طراحی مجدد وبسایت را در دستور کار خود قرار دهید. امروزه ، مناسب بودن برای موبایل یک امر ضروری است ، بنابراین اگر طراحی سایت شما قدیمی است ، پس سایتتان ممکن است برای کاربرانی که از طریق موبایل به آن دسترسی می یابند ، تجربه ی کاربری خوبی ارائه ندهد. این نیز یکی دیگر از علائم بیان کننده ی نیاز به طراحی مجدد وبسایت است.
4- قرار است یک سرویس یا محصول جدید ارائه دهید
گاهی یک محصول یا سرویس جدید ، در هیچ کدام از دسته بندی های موجود در وبسایت شما نمی گنجد یا نمی توانید آن را به خوبی در معرض دید کاربران قرار دهید. طراحی مجدد وبسایت به شما این فرصت را می دهد تا تمرکز وبسایت خود را اولویت بندی مجدد کنید و سایتی طراحی کنید که با اهداف فروش فعلی شما سازگار باشد.
مثالی از طراحی مجدد وبسایت:
یکی از مشتریان همیشگی و قدیمی ما قصد داشت یک ورژن جدید از محصولات خود توسعه دهد ، اما صفحات محصول موجود آنها نمی توانست به خوبی نرم افزار را بازاریابی کرده و توجهات لازم را به سمت آن سوق دهد. طراحی مجدد وبسایت آنها ، باعث شد تغییرات اعمال شده در محصول جدید آنها به خوبی در چشم بوده و محصولات جدید آنها را به خوبی بازاریابی کند.
5- لازم است به تلاش های بازاریابی خود جان تازه ای ببخشید
زراد خانه ی بازاریابی شما باید پر از تجهیزات و ابزارهای دیجیتال باشد: بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) ، صفحات متمرکز بر تبدیل مشتری ، بازاریابی محتوا ، رسانه ی اجتماعی ، تبلیغات بصری متقاعد کننده و غیره. آیا وبسایت فعلی شما ، تکنولوژی یا طراحی لازم برای انجام بازاریابی به نحو احسن را دارا است؟ برای اینکه استراتژی بازاریابی دیجیتالی شما بتواند تاثیرگذاری خود را حفظ کند(و کار شما را آسان تر کند) ، باید موارد زیر در آن رعایت شده باشد:
- قالب های صفحه ی فرود برای تبلیغات هزینه دار و کمپین های ایمیل
- صفحات محصولات یا معرفی سرویس با تمرکز بر تبدیل مشتری
- قالب های وبلاگ و اخبار برای بازاریابی محتوا
- استفاده از رسانه های اجتماعی
- ساختارها و ابزار URL سئو شده برای بهینه سازی کلیدواژه
6- لازم است یک تکنولوژی یا زیرساخت جدید اضافه کنید
قصد دارید فروشگاه اینترنتی ، مطالعات موردی معتبر ، یا یک موتور نظرسنجی سفارشی اضافه کنید؟ گاهی سرمایه گذاری مستقیم روی این ابزار ، معقول تر از به روز رسانی وبسایت است. اضافه کردن یک ابزار نوین به یک وبسایت از رده خارج شده تاثیرگذاری کم و در عین حال هزینه های بیشتری در مقایسه با ایجاد یک وبسایت جدید که زیرساخت لازم برای چنین ابزارهایی را دارا است ، در بر دارد. همچنین ، به روز رسانی محتوا و ابزار با سیستم های مدیریت محتوای جدید خیلی آسان تر است.
اگرچه این دلایل می توانند راهنمایی برای اینکه آیا وبسایت شما برای طراحی مجدد آماده است یا خیر باشند ، اما هر شرکت و سازمانی منحصر به فرد است و ممکن است عوامل دیگری نیز وجود داشته باشند که بر تصمیم گیری شما تاثیر بگذارند.