در بازاریابی اینترنتی یکی از منابع مهم ایجاد ترافیک برای اکثر وب سایت ها ، شبکه های اجتماعی هستند. در این مقاله به شما آموزش می دهم چگونه با به اشتراک گذاشتن خودکار پست های قدیمی وردپرسی ، باعث نو بودن پست های قدیمی شوید و از این طریق ترافیک زیادی به دست آورید.
شما می توانید با استفاده از شبکه های اجتماعی از قبیل توئیتر ، فیسبوک و لینکدین ، محتواهای قدیمی سایت خود را به فالوورهای جدید خود معرفی کنید. این کار باعث تشویق مخاطبان و کاربران رسانه های اجتماعی و همچنین افزایش تعداد فالوورهای شما می شود و بدین ترتیب به طور همزمان ترافیک سایت خود را نیز بالا می برید.
اولین گامی که باید بردارید این است که پلاگین Revive old posts ( جان بخشیدن به پست های قدیمی ) را نصب و فعال کنید. برای جزئیات بیشتر ، توصیه میکنم مطلبی را که با عنوان “راهنمای گام به گام نحوه ی نصب یک افزونه ی وردپرس” منتشر کرده ام مطالعه نمایید. پس از فعالسازی ، این پلاگین در قسمت منو در بخش ادمین وردپرس سایت شما ، یک منوی جدید ” Revive Old Post ” را اضافه می کند. با کلیک بر روی این گزینه ، وارد صفحه تنظیمات پلاگین خواهید شد.
در ابتدا پلاگین از شما اجازه می خواهد که بتواند در اکانت های رسانه های اجتماعی شما پست هایی را ارسال کند. بدین منظور شما باید این پلاگین را با اکانت های رسانه های اجتماعی خود از قبیل توئیتر ، فیسبوک و لینکدین مرتبط سازید. این کار را می توانید به سادگی انجام دهید و روی دکمه کناری هریک از شبکه های اجتماعی کلیک کنید و از دستورالعمل هایی که روی صفحه است، پیروی کنید. اگر از یک شبکه اجتماعی مشخصی ، استفاده چندانی ندارید ، می توانید آن را کنار بگذارید.
این پلاگین به طور پیش فرض به شما اجازه می دهد که با حساب های فیسبوک و توئیتری خود مرتبط باشید. به منظور ارتباط داشتن با شبکه ای دیگر ، به یک حساب کاربری حرفه ای نیاز دارید. نسخه ممتاز این پلاگین به ازای صدور مجوز (گواهینامه) برای یک سایت ، مبلغ 24.99 دلار ارزش دارد که البته ویژگی های اضافه تری دارد، به عنوان مثال قابلیت ارسال پست به همراه تصویر و یا افزودن چندین اکانت را دارا می باشد.
زمانی که شما به اکانت شبکه های اجتماعی خود متصل شدید ، می توانید سایر تنظیمات اختیاری را پیکربندی کنید. پلاگین Revive Old Post به شما اجازه می دهد برای تعداد پست هایی که قصد به اشتراک گذاری آن ها را دارید فاصله زمانی مشخص کنید.
این پلاگین می تواند به صورت خودکار کدهای ردیابی کمپین گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) را به آدرس اینترنتی (URL) پست های به اشتراک گذاشته شده شما اضافه کند. ( اگر شما هنوز از این ویژگی استفاده نکرده اید، می توانید به مطلبی که در مورد آموزش نحوه نصب Google Analytics در وردپرس منتشر شده است مراجعه کنید ).
این آپشن ( استفاده از کد ردیابی گوگل آنالیتیکس ) به شما کمک می کند تا متوجه شوید پلاگین Revive Old Post چه حجمی از ترافیک را برای وب سایت شما تولید می کند.
همچنین می توانید تعیین کنید که پست ها در چه بازه زمانی نیاز دارند به اشتراک گذاشته شوند. پلاگین Revive Old Post ، از انواع پست ها پشتیبانی می کند ، بنابراین قادرید انتخاب کنید که مایلید کدام نوع از پست ها روی شبکه های اجتماعی شما به اشتراک گذاشته شوند و نهایتا در صورت نیاز می توانید دسته بندی های خاصی را حذف کنید.
پس از اینکه تنظیمات پلاگین کاملا مورد نظر شما بود ، می توانید روی دکمه مشاهده پست نمونه در قسمت پایین کلیک کنید. با این کار پنجره ای ظاهر می شود که نحوه نمایش پست شما در شبکه های اجتماعی را نشان می دهد. اگر همه چیز درست به نظر می رسد ، برای ذخیره تنظیمات بایستی روی دکمه ذخیره کلیک کنید.
به منظور آغاز به اشتراک گذاشتن خودکار پست های قدیمی وردپرسی ، بایستی روی دکمه آغاز به Start Sharing در قسمت پایین کلیک کنید. بدین ترتیب وب سایت شما در حال حاضر این آمادگی را دارد که پست های قدیمی در وردپرس را به اشتراک بگذارد. این پلاگین به طور خودکار با استفاده از فاصله زمانی که در تنظیمات تعریف کرده اید، پست های قدیمی را در اکانت های رسانه های اجتماعی شما به اشتراک می گذارد و آن ها را توئیت می کند.
کنترل دستی به اشتراک گذاری خودکار
در حالی که پلاگین Revive old post یکی از بهترین پلاگین ها به شمار می رود، اما برخی از کاربران تمایل دارند روی محتواهایی که به اشتراک گذاشته می شوند مخصوصا پست های قدیمی ، کنترل بیشتری داشته باشند. این نکته واقعیت دارد که تمامی پست های قدیمی موجود در وب سایت شما ارزش به اشتراک گذاری دوباره را ندارند. به همین دلیل است که برخی ها برای به اشتراک گذاری پست های قدیمی خود از ترکیبی از دو برنامه (BulkBuffer و BufferApp) استفاده می کنند.
ما در ابتدا فهرستی از مقالات قدیمی که ارزش به اشتراک گذاری دوباره را دارند ، تهیه می کنیم و آن ها را در یک فایل اکسل به طور سازمان یافته قرار می دهیم. ( در هر خط یک پست قرار دادیم ). در قدم بعدی، این فایل را با استفاده از ابزار BulkBuffer در برنامه Buffer آپلود می کنیم.
بدین ترتیب ما روی تمامی مراحل کنترل کامل داریم در حالی که اکثر روند کار به صورت خودکار انجام می گیرد. به منظور به روز رسانی فایل اکسل خود ، تنها یک بار در ماه این کار را انجام می دهیم.
امیدوارم این مقاله بتواند در زمینه به اشتراک گذاشتن پست های قدیمی وردپرسی به شما کمک کند. اگر شما پست های قدیمی خود را به اشتراک نمی گذارید ، پیشنهاد می کنم از هم اکنون به اشتراک گذاری آن ها را شروع کنید زیرا در غیر این صورت ترافیک بسیار زیادی را از دست خواهید داد.
اگر این مقاله مورد پسند شما واقع شد ، می توانید آن را برای دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید ما را در اینستاگرام و Google+ نیز پیدا کنید.
منبع: wpbeginner.com