

در طراحی سایت حرفه ای اکثر اوقات لازم است قالب سایت را ویرایش کنید. اگر شما به تازگی با وردپرس شروع به کار کرده اید و می خواهید قالب سایت را مطابق میلتان تغییر دهید با مطالعه این مطلب چگونگی پیدا کردن فایل قالب وردپرس را یاد خواهید گرفت.
در این مطلب به شما نشان خواهیم داد هنگام ویرایش قالب وردپرس چگونه به راحتی فایلی که باید تغییرات در آن صورت گیرد را پیدا کنید.
فایل های قالب در وردپرس
وظیفه یک قالب وردپرس این است که ظاهر خوبی از سایت شما به بازدیدکنندگان نمایش دهد. هر قالب وردپرس شامل فایل های زیادی است که مسئولیت نمایش یک بخش خاص از قالب و سایت را به عهده دارند.
به طور مثال فایل single.php مسئول نحوه نمایش پست های تکی در وب سایت شما می باشد. اما این تنها فایلی نیست که این کار را انجام می دهد. اگر قالب سایت شما فایل single.php را نداشته باشد ، وردپرس به دنبال فایل دیگری (مثلا index.php) خواهد گشت تا صفحه را نمایش دهد.
اکثر مبتدی ها با معماری قالب وردپرس آشنا نیستند. و این ، پیدا کردن فایل قالب وردپرس را برای زمانی که بخواهند دست به ویرایش قالب بزنند سخت تر می کند.
با این تفاسیر ، بیایید ببینیم چطور می شود کار پیدا کردن فایل قالب وردپرس که باید ویرایش شود را به راحتی انجام داد.
پیدا کردن فایل قالب وردپرس
اولین چیزی که به آن نیاز دارید نصب و فعال کردن افزونه What The File است. برای جزئیات بیشتر ، توصیه میکنم مطلبی را که با عنوان “راهنمای گام به گام نحوه ی نصب یک افزونه ی وردپرس” منتشر کرده ام مطالعه نمایید. در صورتی که نحوه نصب و فعالسازی افزونه را نمی دانید هم اصلا نگران نباشید. وردپرس آنقدر عمومی شده است که با یک جستجوی ساده ، آموزش های زیادی در این زمینه خواهید یافت.
این افزونه پس از نصب و فعالسازی به راحتی شروع به کار خواهد کرد و شما نیاز نیست هیچ تنظیمات اولیه ای را انجام دهید.
پس از فعالسازی ، لازم است وب سایتتان را مشاهده کنید و متوجه خواهید شد در نوار مشکی رنگ بالای سایت که مخصوص وردپرس است عبارتی با عنوان ‘what the file’ اضافه شده است.
حالا فقط کافیست که ماوس را روی این عبارت نگه دارید. با این کار یک منو نمایش داده خواهد شد که داخل آن نام فایل های لازم برای نمایش صفحه کنونی نوشته شده است.
کلیک کردن بر روی نام هر فایل باعث خواهد شد به ویرایشگر پیش فرض وردپرس بروید. جایی که شما می توانید فایل های قالب را ویرایش کنید.
هرچند ، ما پیشنهاد نمی کنیم از ویرایشگر پیش فرض وردپرس برای ویرایش فایل ها استفاده کنید چرا که پس اعمال تغییرات امکان بازگردانی یا همان Undo را نخواهید داشت. همچنین اگر به طور اتفاقی در حین ویرایش فایل ها ، از سایت خارج شدید دیگر تنها راهی که باقی می ماند استفاده از روش اتصال FTP است. به همین دلیل است که ما همیشه از یک نرم افزار ویرایشگر جداگانه مثل Notepad++ به همراه اکانت FTP برای ویرایش فایل ها استفاده می کنیم.
اینکه مستقیما اقدام به ویرایش فایل های قالب وردپرسیتان کنید هم ایده خوبی نیست. این تغییرات زمانی که نسخه جدیدتر قالب تولید شود و شما اقدام به آپدیت آن کنید ، از بین می روند. اگر تغییرات شما فقط در حد ویرایش کدهای CSS است به راحتی می توانید آنها را در قالب یک فایل جداگانه به قالب اضافه کنید. به جز این ، برای تمامی تغییرات دیگر باید یک قالب فرزند برای قالب کنونی ایجاد کنید.
پلاگین What The File همچنین به شما کمک می کند تا فایل های مورد نیاز برای ایجاد قالب فرزند را پیدا ، ویرایش و کپی کنید.
توجه: عبارتی که توسط این افزونه به نوار مشکی رنگ وردپرس اضافه می شود ، توسط تمامی کاربران سایت شما که در آن Login کرده اند قابل مشاهده است. پس از این افزونه را فقط زمانی فعال کنید که قصد ویرایش فایل ها را دارید.
امیدواریم این مطلب شما را در پیدا کردن فایل قالب وردپرس برای ویرایش یاری کرده باشد.
منبع: wpbeginner.com