افزونه های وردپرسی خیلی مفید هستند. اما همچنین می توانند سرعت سایت را کاهش دهند ، کار هکرها را آسان تر کنند و حتی باعث جریمه شدن شما توسط گوگل شوند. 5 توصیه ی برتر من در هنگام انتخاب افزونه ی وردپرسی به شرح زیر هستند.
5 توصیه راجع به انتخاب افزونه های وردپرسی
- افزونه باید تست شده و مطمئن باشد
- محبوب و مشهور باشد
- تاریخچه ی تغییرات افزونه نشان دهنده ی به روز رسانی های منظم و مرتب باشد
- بازخوردهای پشتیبانی نشان دهنده ی یک افزونه ی سالم باشند
- با افزونه های نصب شده ی دیگر تداخل و مشکل نصب نداشته باشد
افزونه باید تست شده و مطمئن باشد
یک افزونه ی رایگان باید به صورت صحیح و ایده آل توسط وردپرس تست شده باشد. وردپرس دارای یک کتابخانه و منبع افزونه ی رسمی می باشد که می توانید افزونه های رایگان مطمئن و تست شده را از آنجا دانلود کنید.
اگر مشکلی در یکی از افزونه های موجود در کتابخانه یافت شود ، وردپرس آن افزونه را کلا حذف می کند. مشکلاتی که معمولا در افزونه ها وجود دارند از طریق کد نویسی حاصل شده اند ، در نتیجه این کد مشکل زا باعث می شود افزونه آسیب پذیر شود.
متاسفانه هنوز سیستم کامل و بی نقصی وجود ندارد که به واسطه ی آن بتوان مطمئن بود یک افزونه کاملا ایمن و بدون مشکل است. اما به هر حال ، دانلود یک افزونه از کتابخانه ی رسمی افزونه ی وردپرس خیلی ایمن تر و بدون مشکل تر از بقیه ی گزینه ها است.
استثناهایی که این قانون را نقض می کنند افزونه های تجاری (غیر رایگان) توسعه داده شده توسط شرکت های معتبر و مشهور هستند. در کل ، افزونه های هزینه دار دارای یک ورژن رایگان و یک ورژن هزینه دار می باشند. این نکته که ورژن رایگان از یک افزونه ، توسط وردپرس تست شده است باعث احساس آرامش و اطمینان می شود(لااقل برای من) ، چون این حقیقت بیانگر این است که نوعی کنترل کیفیت برای آن افزونه انجام شده است.
افزونه های هزینه داری وجود دارند که تست های خاص شرکت توسعه دهنده را پشت سر گذارده اند. در کل ، خرید این نوع افزونه ها نیز ایمن و بدون مشکل است. به هر حال بد نیست قبل از خرید یا دانلود یک افزونه ، تحقیقات مختصری راجع به تست های انجام شده روی آن در اینترنت انجام دهید.
افزونه باید محبوب و مشهور باشد
من به شخصه معتقد نیستم کاری که همه انجام می دهند الزاما درست است. اما به هر حال ، وقتی بدانم یک افزونه ی وردپرسی محبوب و مشهور است احساس امنیت بیشتری می کنم.
شهرت و محبوبیت به خودی خود تضمینی برای بدون مشکل بودن افزونه نیستند. برخی از محبوب ترین افزونه ها منبع مشکلات مصیبت وار یا صرفا وسیله ای برای اتصال کاربر به سایت های تبلیغاتی اعصاب خورد کن هستند.
با این حال ، محبوبیت و شهرت یک افزونه در کنار عوامل مهم دیگر ، باعث ایجاد حس اطمینان در کاربر می شود و در اکثر مواقع این محبوبیت و شهرت بی علت هم نیست.
تاریخچه ی تغییرات افزونه ، نشان دهنده ی به روز رسانی های منظم و مرتب باشد
برخی افزونه ها ممکن است متروک باشند. در صفحه مخصوص هر افزونه وردپرسی (در کتابخانه وردپرس) ، قسمتی وجود دارد که نشان می دهد افزونه آخرین بار کی به روز رسانی شده است. ممکن است دلیل اینکه یک افزونه به روز رسانی نمی شود این باشد که عملکرد آن بسیار ساده است و نیازی به به روز رسانی ندارد. اما در کل ، عدم وجود به روز رسانی منظم یکی از نشانه های متروکه بودن افزونه ها است.
در اکثر موارد بهتر است از افزونه های متروکه پرهیز شود. وردپرس دائما در حال تکامل است. نصب یک افزونه که به روز رسانی نشده باشد ممکن است باعث بروز تضاد و مشکلاتی در ورژن فعلی وردپرسی یا ورژن PHP که وبسایت شما از آن استفاده می کند ، شود.
بازخورد های پشتیبانی
همه ی افزونه های موجود در کتابخانه ی افزونه ی وردپرس دارای یک صفحه ی پشتیبانی هستند. صفحه ی پشتیبانی شامل مدارکی دال بر وجود مشکلات حل نشده و حل شده ی افزونه می باشد. مشکلات معمول اکثرا مربوط به وجود کدهای متضاد با افزونه های دیگر می باشند. گاهی برای اینکه افزونه عملکرد خوبی داشته باشد ، لازم است قالب وردپرس تغییر یابد.
قبل از اینکه کاربر از راه سخت به وجود مشکل پی ببرد ، صفحه ی پشتیبانی وجود هر مشکل بالقوه ای که ممکن است کاربر با آن مواجه شود را بر ملا می کند.
افزونه نباید با افزونه های نصب شده ی دیگر مشکل داشته باشد
یک مشکل معمول که من متوجه آن شدم ، زمانی است که 2 یا تعداد بیشتری افزونه طراحی شده اند تا عملکرد یکسانی داشته باشند و در نتیجه با هم در هنگام نصب تداخل می یابند. این مشکل معمولا برای افزونه های بهینه ساز سرعت اتفاق می افتد.
نتیجه ی معمول ، این است که شما بیش از نیازتان افزونه دارید. نکته ی مهم این است که تا جای ممکن ، از افزونه های اندک و آنهایی که حتما نیاز دارید استفاده کنید. اشباع کردن سایت با افزونه های فراوان باعث کند شدن سرعت سرور می شود. اگر به صورت همزمان از افزونه های زیادی استفاده کنید ، حتی افزونه ای هم که برای افزایش سرعت سایت طراحی شده است نیز ممکن است باعث کندی سرعت شود.
قبل از انتخاب افزونه و نصب آن ، در مورد اینکه این افزونه چگونه مشکل شما را حل می کند خوب فکر کنید. اگر این افزونه نتوانست همه ی مشکلات شما را حل کند ، آیا نصب یک یا دو افزونه ی کمکی دیگر مشکلی در عملکرد این افزونه ایجاد می کند یا خیر؟
نحوه ی انتخاب یک افزونه ی وردپرسی
این 5 نکته لیست کاملی از نکات ایمنی در انتخاب افزونه نیستند. عوامل دیگری نیز وجود دارند که می توان به این لیست افزود. عواملی مانند نظر کاربران ، شهرت شرکت توسعه دهنده ی افزونه ، اینکه آیا افزونه به اندازه کافی مهندسی شده است یا خیر ، آیا سرعت سایت را کاهش می دهد یا خیر و غیره.
دانلود افزونه ها مانند بازی جا به جایی لیوان ها است ، همان بازی ای که یک نخود زیر یک فنجان می گذارند و بعد لیوان ها را با سرعت جا به جا می کنند. آیا انتخابی که می کنید هوشمندانه است یا شانسی انتخاب کرده اید؟ اینها نکاتی هستند که به نظر من عوامل مهمی برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا یک افزونه ی وردپرسی قابل اعتماد است یا خیرمی باشند. این نکات همچنین باعث آسان شدن فرآیند انتخاب افزونه ی وردپرسی می شوند.
2 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
سلام – یک سوال خیلی مهم داشتم اگه امکانش هست سریعتر جواب دهید.
من چطوری افزونه های وردپرس مطمئن و بدون کد مخرب بتونم پیدا کنم. خیلی از سایتها افزونه های فارسی شده رو منتشر میکنند ولی میترسم توی اونها دستکاری کرده باشن یا کد مخرب بزارن چون توی مخزن وردپرس تمام افزونه ها نیست یا اگرم باشه بعضیاش فارسی نیست. چند سایت مطمئن بگید که بتونم هر افزونه ای رو خواستم فارسیش رو پیدا کنم و مطمئن هم باشه که بعدا واسم دردسر نشه. منظورم معتبر بودن سایتای منتشر کننده افزونه هست مرسی
سلام وقتتون بخیر
من تا به حال نشده افزونه ای از سایت ایرانی دانلود کنم و مشکلی برام پیش بیاد. نهایت مشکلی که ممکنه رخ بده اینه که بعد از فعال کردن افزونه شاید سایت به هم بریزه که اونم کافیه فقط افزونه رو غیر فعال کنید تا همه چیز به حالت قبل برگرده.
موفق باشید